Blackberry Leap

De Blackberry Leap is nu als pre-order beschikbaar!

Met de al dit jaar uitgekomen Blackberry Passport heeft Blackberry al een hele goeie zet gemaakt. Maar vandaag bereikte ons het nieuws over een nieuw toestel van deze fabrikant, namelijk de Blackberry Leap jawel de opvolger van de Z10 en het kleinere broertje van de Z30. Althans dat meldt N4BB en die hebben daar ook direct enkele uitgelekte foto’s bij van dit splinternieuwe toestel. Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van dit nieuwe toestel. Ondanks dat wij al helemaal verknocht zijn aan de Passport willen we jullie natuurlijk voorzien van het laatste nieuws omtrent dit toestel.

Blackberry Leap specificaties

De tot nu toe uitgelekte Leap specificaties hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Echter deze kunnen natuurlijk nog veranderen aangezien dit allemaal is gebaseerd op geruchten. De volledige naam is de Blackberry Rio Leap. Maar dat mag de pret niet drukken

Het toestel zal gaan beschikken over:

  • 5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels (Net niet full-hd dus)
  • 8 Megapixel camera
  • MSM 8960 dual core 1.5 GHz processor
  • 2800 mAh batterij voor een toestel dat 19 uur moet mee gaan
  • 2GB RAM geheugen
  • 16GB interne opslag

Deze specificaties komen natuurlijk niet in de buurt van die van de Blackberry Passport. Maar dat zal niet betekenen dat dit toestel een flop gaat worden.

Blackberry Leap release datum

De Leap release datum wordt door N4BB gezet op 15 Februari 2015 waar ze deze informatie precies vandaan halen is ons nog een raadsel. Ze verwachten dat de Z20 uiteindelijk in de 1e helft van 2015 in de winkels moet liggen. Zodra wij meer informatie hebben over de release datum zullen wij uiteraard deze pagina aanpassen met de correcte informatie. Ook wordt er over de release gezegd dat het toestel in de kleuren zwart maar ook wit zal worden uitgebracht.

Blackberry Leap abonnement

Zodra er meer informatie bekend is over dit toestel zullen wij op deze pagina jullie voorzien van informatie waar een Blackberry Leap abonnement kunt afsluiten en waar deze natuurlijk het meest voordeligste is te verkrijgen met een abonnement.

Tijdens Blackfriday in amerika werdt de Blackberry Z30 verkocht voor een prijs van 225 dollar. Dit toestel is inmiddels een jaar oud. N4BB schat dat de Blackberry Leap prijs ongeveer rond 300 dollar komt te liggen. Dit zal uiteindelijk vast worden vertaald in Nederland naar 300 euro. Maar wij hopen dat deze prijs uiteindelijk iets lager zal komen te liggen.

Blackberry Leap kopen

Uiteraard wil je vast weten of je de Blackberry Leap kopen kan in Nederland. Zodra hier meer informatie over bekend is zullen we je uiteraard ook een update geven over waar een Blackberry Z20 als los toestel kunt kopen.

Blackberry Leap video

Blackberry Leap foto’s

Enkele foto’s kun je hier onder vinden van dit toestel.
Blackberry-Leap
blackberry-z20-wit-zwart

blackberry-z20