Category Archives: Nieuws

Blackberry Passport onbeperkt internet abonnement

Het is natuurlijk erg handig om overal te kunnen internetten, zonder zorgen. Overal waar je maar wilt je Facebook bekijken, je Twitter of filmpjes op Youtube. Heb je nog geen mobiel abonnement? Dan zou je wellicht kunnen kiezen voor een nieuw abonnement met een telefoon. Een goede keuze zou zijn een abonnement met de Blackberry… Read More »

Ben jij mans genoeg voor de Blackberry Passport?

Laten we voorop stellen dat de Blackberry Passport een top toestel is… mits jij mans genoeg bent om er mee om te kunnen gaan. Dat is het bericht van een journalist Jonathan Kay in zijn review over de blackberry passport waarin hij claimt dat de Passport het meest mannelijkste toestel op de markt is. Hij… Read More »

24 September het launch event van de Blackberry Passport?

Waarschijnlijk zal het nieuwe vlaggenschip de Blackberry Passport dit kwartaal nog in de winkels liggen. Dit geldt eveneens voor het opmerlijke toestel de Blackberry Khan.  Eveneens heeft Blackberry aangekondigd om op 24 September een launch event te houden. Wat ze daar gaan presenteren is op dit moment nog onduidelijk. Maar op de uitnodiging van het… Read More »

Blackberry Passport komt in 2 kleuren, wit & zwart

Voor de mensen die het nog niet wisten, BlackBerry, de ooit zo populaire smartphone producent lanceert komende maand in Londen een nieuw toestel, de Blackberry Passport. Deze Blackberry Passport komt dicht in de buurt bij voorgaande Blackberries. Namelijk een toestel met een fysiek toetsenbord welke vooral onder zakelijke gebruikers erg populair waren. De Passport heeft… Read More »