24 September het launch event van de Blackberry Passport?

By | 15-09-2014

Waarschijnlijk zal het nieuwe vlaggenschip de Blackberry Passport dit kwartaal nog in de winkels liggen. Dit geldt eveneens voor het opmerlijke toestel de Blackberry Khan. 

Eveneens heeft Blackberry aangekondigd om op 24 September een launch event te houden. Wat ze daar gaan presenteren is op dit moment nog onduidelijk. Maar op de uitnodiging van het launch event staat "See the Bigger picture" wat zou kunnen verwijzen naar de Blackberry Passport. Op de website van Blackberry is meer informatie te vinden over het launch event.

Maar zoals in te zien is in de afbeelding zullen het event live houden op 3 verschillende plekken in de wereld. En dat zijn in de hoofdstad van Blackberry zelf (Toronto), Londen en in Dubai.

 

 

Nu heeft Blackberry in het verleden niet al te geheimzinnig gedaan over de Blackberry Passport, en zijn er al verschillende foto's op het internet van medewerkers met dit toestel. Echter een officiele onthulling heeft het toestel nog niet gehad.  Wij kijken dan ook erg uit naar 24 September en zijn erg benieuwd waarmee Blackberry gaat komen.

 

Eveneens komt er een release van het nieuwe blackberry os aan. Namelijk Blackberry OS 10.3. Dit nieuws is uitgelekt op N4BB. Uit deze Global Roadmap valt verder op te maken dat Blackberry haar smartphones in vier segmenten heeft opgesplitst. Namelijk: betaalbaar, classic, innovatief, en de prestige categorie.

Lees meer over de Blackberry Passport en de Blackberry Passport Specificaties (Specs)

Evenens hebben wij een pagina ingericht met informatie over waar je de Blackberry Passport kopen kan?