Ben jij mans genoeg voor de Blackberry Passport?

By | 31-10-2014

blackberry-passport-tim-allen

Laten we voorop stellen dat de Blackberry Passport een top toestel is… mits jij mans genoeg bent om er mee om te kunnen gaan. Dat is het bericht van een journalist Jonathan Kay in zijn review over de blackberry passport waarin hij claimt dat de Passport het meest mannelijkste toestel op de markt is. Hij zegt zelfs dat de Passport zijn impressie zo sterk is dat sommige dames het in zijn leven een beetje intimiderend vinden.

De meeste vrouwen die ik de BB Passport heb laten zien inclusief de vrouwlijke collega’s, mijn vrouw, en haar vrienden worden vreemd genoeg afgeschrikt door het toestel. Ook schrijft Kay “Zelfs met 2 handen (vertelde iemand mij), dat de Passport aanvoelt als iets dat van de onderste plank van de koelkast is gevallen. Ik verzekerde ze dat ze binnen een paar dagen aan het toestel waren gewend en dat ze het toestel een kans moeten geven, maar de toch vinden ze dat het toestel hun afschrikt.”

Maar dan nog, de Passport is ontworpen voor echte mannen die echt werk doen. Dit is ook waarom Kay het niet erg vindt dat de Blackberry Passport niet volledig in zijn broekzak past. Omdat echte mannen welke echte mannen werk doen het toestel in hun jaszak van hun pak stoppen waar het prima in past.

En dan nog, kun jij je voorstellen dat John Wayne of Steve McQueen lopen te zeuren dat ze de smartphone die ze bij zich dragen niet zo licht of dun is als hun vrouws kleine iPhone? Natuurlijk niet, en dat is wat Kay uitlegt in de zijn conclusie. Hij is blij dat Blackberry terug is gegaan naar de roots van hun bestaan en toestel hebben ontworpen welke misschien niet heel erg fancy er uit ziet. Maar welke wel helpt om je werk gedaan te te krijgen.

“De passport is mijn elke dag toestel geworden” zegt hij “Voor een gebruiker welke zijn smartphone ziet als iets wat voornamelijk ontworpen is voor om belangrijke dingen mee te doen zoals het praten op sociale media, foto’s maken, en lange content lezen op het internet is het toestel het beste wat ik ooit heb gehad. Ook vindt ik het erg fijn om mijn vingers terug te plaatsen op die kleine mooie afgeronde buttons, echter niet iedereen in mijn familie waardeert het ergonomische design van de BB Passport”

Wil jij weten waar je een Blackberry Passport met abonnement kan krijgen? Klik dan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *