Blackberry Passport onbeperkt internet abonnement

By | 24-11-2014

blackberry-passport-pic1Het is natuurlijk erg handig om overal te kunnen internetten, zonder zorgen. Overal waar je maar wilt je Facebook bekijken, je Twitter of filmpjes op Youtube. Heb je nog geen mobiel abonnement? Dan zou je wellicht kunnen kiezen voor een nieuw abonnement met een telefoon. Een goede keuze zou zijn een abonnement met de Blackberry Passport. Wat dan vooral wordt aangeraden is een abonnement te nemen met onbeperkt internet. De Blackberry Passport heeft namelijk veel functies en programma’s die werken via het internet. Hierdoor kan je zorgeloos gebruik maken van deze programma’s.

Denk bijvoorbeeld als je niet weet waar je heen moet, je opent gewoon een GPS programma via het internet en weet direct waar je naar toe moet. Bovendien kun je met onbeperkt mobiel internet ook bellen en smsen via bepaalde programma’s. Denk aan WhatsApp of Skype, programma’s waar je berichten mee kunt sturen of kunt bellen. Dat zou betekenen dat je niet een abonnement hoeft te kiezen met veel belminuten of smsjes, het kan allemaal via het internet. Een abonnement met de Blackberry Passport en onbeperkt internet is dus een goede keuze, met veel opties en een mooi toestel.

Heb je al een toestel in bezit?  Dan kan je ook kiezen voor een sim only onbeperkt internet abonnement. Een sim only abonnement is een abonnement zonder telefoon. Dit is vaak veel voordeliger dan een abonnement met telefoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *